Is opskrifter Pina Colada-sorbet med blåbærpure

Pina colada-sorbet:

Ingredienser:

  • 250 g frisk ananas i tern,
  • 250 ml kokosmælk,
  • 200 g stødt melis,
  • 200 ml vand,
  • saften fra en halv lime

Blåbærpure:

  • 200 g friske blåbær,
  • 2 spsk. flormelis,
  • lidt vand

Fremgangsmåde:

Pina colada-sorbet:

Bring vand og sukker i kog og lad det koge, til sukkeret er opløst, lad det herefter køle af.Skær ananasen i tern og blend dem sammen med kokosmælken, tilsæt saften fra limen.

Hæld sukkerlagen og ananas­blandingen i en form og sæt den i fryseren. Rør jævnligt i isen under indfrysningen.

Blåbærpure:

Blend blåbær med vand og flormelis.

tilbage till opskifter