Is opskrifter

Tiramisu

Ingredienser:

  • 1 l fløde 9%
  • 400 g stødt melis
  • 200 g pasteuriserede æggeblommer
  • lidt nescafe
  • lidt masala-vin
  • lidt kahlua
  • 5-6 ladyfingers

Fremgangsmåde:

Fløden opvarmes svagt, hvorefter sukkeret kommes i under konstant omrøring. Når sukkeret er opløst i fløden, kommes 2 spsk. nescafe, lidt masala-vin og lidt kahlua i. Når alt det er blandet sammen til en ens brunfarvet masse, køles det ned til stuetemperatur. Massen hældes over i æggeblommerne, og det hele røres sammen. Ismassen hældes op i ismaskinen, hvor det nedkøles, mens der røres rundt. Efter ca. ½ time er massen omdannet til is. Ladyfingers vædes i masala-vin og blandes ned i isen, der pyntes med kakaopulver på toppen af isen.

tilbage till opskifter