Is opskrifter

Brombærsorbet med vafler

Ingredienser:

Is:

  • 700 g brombær,
  • 300 g sukker,
  • 4 dl vand,
  • saften fra en citron.

Hjemmebagte vafler:

  • 250 g mel,
  • 60 g smør,
  • 60 g margarine,
  • 125 g sukker,
  • 1,5 dl sødmælk,
  • 1 æg,
  • kornene fra en halv vanillestang.

Fremgangsmåde:

Is:

Bring vand og sukker i kog til suk­keret er helt opløst. Lad sukkerlagen køle af. Blend brombærene, og rør dem sammen med sukkerlagen. Tilsæt citron­saften. Frys sorbeten i en ismaskine, eller rør i isen flere gange under ind­frysningen.

Hjemmebagte vafler:

Alle ingredienser piskes sammen. Vaflerne bages i cirka 25 sekunder.

Tilbehør: Chokolade vendt i flødeskum

tilbage till opskifter